Funcţionarii publici de la SPIT sunt păziţi de jandarmi

Data publicării:
functionari 20publici 20paziti 20de 20jandarmi-51534

Militarii care păzesc sediile direcţiilor unde se plătesc taxele au obligaţia să patruleze în faţa clădirilor şi să ajungă în interior imediat ce funcţionarii se declară asaltaţi de mulţimea nervoasă.

"Solicitarea a venit pentru această săptămână, cu posibilitatea prelungirii pentru săptămâna viitoare." declară Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Constanţa

Directorii Serviciului Public de Impozite şi Taxe au cerut ajutorul Jandarmeriei după ce mulţi dintre contribuabilii care se înghesuie zilnic au devenit agresivi. Cei mai mulţi din cauză că pentru a-şi rezolva problemele au stat zeci de minute la cozi.

"Din cele şase sedii în care se desfăşoară activitatea, jandarmii au fost solicitaţi doar la trei dintre acestea, deoarece acolo s-au înregistrat cazuri în care contribuabilii au agresat verbal angajaţii instituţiei, chiar şefele de serviciu." spune Carmen Trentea, director executiv adjunct al Serviciului Public de taxe şi impozite Constanţa

Funcţionarii care încasează taxele se simt acum în siguranţă. Jandarmii vor patrula începând de astăzi timp de o săptămână între orele 12.00 şi 17.00 la sediile a trei agenţiil fiscale din Constanţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri