IGAV a achitat poliţa. Un alt elicopter va intra în proprietatea CJ Constanţa

Data publicării:
elicopter cj smurd

Instituţia a plătit asiguratorului contravaloarea poliţei pentru elicopterul prăbuşit anul trecut în lacul Siutghiol, din staţiunea Mamaia.

Elicopterul aflat în custodia IGAV era acoperit printr-o poliţă de asigurări de aviaţie pentru riscuri Casco şi accidente pentru persoane - pilot şi pasageri.

Astăzi, la Consiliul Judeţean Constanţa a fost semnată şi convenţia de predare către IGAV a viitorului aparat şi va fi parafat, ulterior, şi un contract de comodat între cele două entităţi.

Elicopterul va avea aceleaşi dotări ca şi cel prăbuşit şi va fi folosit pentru transportul de urgenţă al persoanelor.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragmir, a spus că atunci când va avea nevoie, instituţia administrativă se va putea folosi de el.

Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean: Elicopterul avea poliţă de asigurare. Poliţa de asigurare fusese plătită de către Inspectoratul General al Aviaţiei al MAI iar întrucât raportul de evaluare al poliţei a ajuns la concluzia că este daună totală şi că trebuie înlocuit. Dar pentru că noi nu am fost părţi semnatare ale poliţei, firma de asigurări nu ne poate da nouă, noi suntem beneficiarii finali, cei care îl achiziţionasem. este o chestiune ca să poată fi predat CJ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri