În biobaza din Constanţa sunt eutanasiaţi 50 de câini pe lună

Data publicării:
biobaza 20050213-48164

Ţineţi minte aceste sunete, poate fi ultima oară când le auziţi

Ţineţi minte această faţă ar putea rămâne daor în arhiva postului nostru < 00:02:12:20 00:02:23:14 ZOOM PE FAŢA UNUI CÎINE CARE STĂ TRIS ÎNTR O CUŞCĂ CU FAŢA Şi LA CAMERĂ>

Hornul crematoriului unde sunt duse rămăşițele câinilor eutanasiați după ce sunt declarați bonavi, este acea parte a adăpostului care ne îndeamnă la sobrietate. Dacă poți zâmbi în fața gardului de sârmă la vederea cățeilor ce se joacă, la prima privire către hornul pentru incinerare, zămbetul îți cade brusc. Cei mai mulți dintre câinii aflaţi în grija unui om au un nume, însă aici nimeni îndrăznește să i boteze, pentru că dispraiția unui câine cu nume este mai dureroasă.

Reprezentanţii adăpostului susţin că doar animalele bolnave sunt eutanasiate

Ong-urile susțin că în acest loc au fost vremuri în care animalele nu au fost îngrijite ci adunate pentru exterminare. Aceleaşi acuze au umlut paginile zierelor locale de-a lungul vremurilor.

Câinii de aici par că nu mai cer oase, pedigri, mingi aruncate, sau jucării de cauciuc, câinii de aici cer bani. Pentru a scoate un câine din locul în care și ar putea întâlni sfărșitul costă.O şansă pentru câinii ar fi luarea lor în adopţie. Salvarea câinilor se face cu bani şi pe chitanţe.

Pentru acești câini există două căi de ieșire, una prin poarta adăpostului... în brațele unui nou stăpân și a doua, după eutanasiere, sus..... prin hornul crematoriului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri