Le plouă de trei ani în case. 130 de apartamente ANL din Mangalia au fost distruse de ploi

Data publicării:
anl mangalia

Prin pereţii celor opt blocuri apa curge prin ziduri aproape ca la robinet atunci când plouă. Oamenii sunt disperați că lucrurile din casă au fost distruse, iar unii dintre ei s-au îmbolnăvit.

Locuinţele au fost inaugurate în mare grabă, în 2010, în timpul alegerilor locale, chiar dacă nu erau finalizate. Locatarii spun că au făcut nenumărate sesizări atât la ANL, cât şi la constructor, dar nu au fost luate în seamă şi, în consecinţă, nici măsuri de remediere n-au existat.

Reprezentanţii Primăriei Mangalia spun că abia în urmă cu o săptămână s-a făcut o anchetă la faţa locului şi s-a luat deja legătura cu consctructorul pentru a a găsi soluţia cea mai potrivită pentru aceste blcouri.

Cristian Radu, primar Mangalia: "Blocurile având 3 etaje, plou[ prin plafon inclusiv la etajul unu. Au fost făcute foarte prost, din câte mi-au spus cetatenii au fost incepute in anul 2007, s-a dorit terminarea lor în anul 2008". 

Oamenii nu vor altceva decât traiască în condiții decente şi spun că ar fi investit în locuinţe dacă ar fi fost proprietatea lor.

reporter: Marieta Iorga
operator: Alexandru Șerbănescu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri