Lectorul universitar de la UMC şi fostul student rămân în arest. Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel Constanţa

Data publicării:
umc sediu

Reamintim că profesorul şi fostul student de la Universitatea Maritimă, care a jucat rol de intermediar au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Judecătorii au mai decis ca studenţii care au dat şpagă pentru promovarea examenelor să fie cercetaţi în stare de libertate, dar să nu părăsească localitatea.

Anchetatorii au găsit în locuinţele celor două persoane arestate dovezi solide care să ateste acuzaţiile de dare, luare de mită şi trafic de influenţă pe care le-au adus.

Procurorii au comunicat oficial că în casa unuia dintre studenţi au fost găsiţi 15 mii de euro, 2400 de dolari şi 12 mii de lei, iar în locuinţa profesorului anchetat suma de aproape 6000 de euro.

Există şi imagini la dosar pentru o parte din banii primiţi de lectorul universitar de la unul dintre studenţi. De asemenea, în locuinţele celor doi au mai fi fost găsite şi notițe, carnete de student dar și subiecte de examen rezolvate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri