Marea spirală Yang: Mii de yoghini s-au prins în spirală, în funcţie de zodie, la Costineşti

Data publicării:
yoghini spirala 1

De zece ani, la fiecare sfâşit de luna august, adepţii MISA îşi dau întâlnire la Constineşti pentru a forma marea spirală. Nu se aşează la întâmplare, ci au reguli stricte, poziţia în lanţul uman fiind stabilită în funcţie de zodie.

"Noi practic realizăm o meditaţie în spitalîă yang conştientizând acest moment important, de hiatus!", a declarat Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al MISA. 

Pentru necunoscători, lanţul uman pare de neînţeles, dar yoghinii spun că spirala îi alimentează cu energie, le amplifică vitalitatea şi îi scapă de boli.

Printre adepţii MISA, mulţi vin de peste hotare. Spre exemplu, Mironel Lin a ajuns la Costineşti tocmai din Canada. Practică yoga de 11 ani şi susţine că asta îl face fericit. "Mă simt ca şi cum aş putea să zbor, ca şi cum toate energiile din fiinţa mea au crescut, simt o conexiune o legătură intensă cu tot ceea ce mă înconjoară dar şi cu mine însumi.", ne-a spus Mironel Lin. 

Yoghinii au intrat, si de aceasta data, în legătură spirituală cu liderul lor, Gregorian Bivolaru.

Marea Spirală este profitabilă şi pentru micii comercianti, care an de an scot pe tarabe produse naturiste, pietre, cărţi şi orice alt obiect cu valoare spirtuală! În plus, în zonă se consumă doar vegetale şi lactate.

Spirala va fi repetată de două ori până la sfârşitul săptămânii.

reporter: Anamaria Stoica
operator: Matei Ghioc

Editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri