Marketing cu chipul lui Iisus. În localitatea Amara, trecătorii se închină la un desen făcut de un artist local

Data publicării:
COPACUL MINUNE

"E ca un mir, e ca un ulei...este un semn divin!! Doamneeee!  E limpede că e...că nu e apă...uite puteţi să puneţi mâna să vedeţi că nu e apă...e ulei!!Eu cred că e mir şi e un semn divin", sunt cuvintele rostite de toţi cei care au văzut minunea.

Copacul care plânge, cum îi spun localnicii, se află la trei kilometri distanţă de staţiunea Amara. Cei care au văzut până acum minunea sunt convinşi că este un semn de la Dumnezeu.

Pe trunchiul lui a apărut chipul lui Iisus, chiar de Crăciun. Evlavioşi, trecătorii au luat în serios miracolul şi chiar au aprins zeci de lumănări, ori au luat mir acasă.

Chipul Mântuitorului a dispărut însă după trei zile de la ...naşterea Sa. Credincioşii sunt convinşi că Hristos a vrut să-şi facă simţită prezenţa doar de Crăciun.

Cei care ştiu adevărata poveste a desenului ne-au mărturisit că a fost doar o strategie de marketing a unui vânzător de pepeni din zonă, iar desenul a fost realizat în luna august.

Cazul a intrat şi în atenţia Episcopiei Ialomiţei şi Călăraşilor care vrea să afle dacă minunea din copac este întradevăr un semn de la Dumnezeu sau doar lucrarea cât se poate de lumească a unui artist local la care oamenii se închină fără niciun rost.

reporter: Liviu Burghelea
operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri