Masa de sărbatori vine direct la uşă. Gospodinele moderne nu mai pierd timpul în bucătarie

Data publicării:
mancare catering1

Anişoara Nemeş se consideră o femeie modernă şi nu vrea să gătească de sărbători. Mancarea o comandă de la o firmă de catering şi va ajunge la uşa ei exact la data şi ora cerută.

Preparatele sunt calde, gustoase şi ambalate special pentru sărbătoare. Astfel, scuteşte timp pretios în care se poate ocupa de lucruri mai plăcute, cum ar fi, îngrijirea personală.

Anişoara Nemeş, clientă: " Pot să mă duc la coafor, să mă mai întâlnesc cu o prietenă sau multe alte lucruri potrivite evenimentului".

De la an la an, tot mai mulţi oameni apelează la mâncare deja preparată. Asta pentru că timpul ne lipseşte tuturor, iar femeile ştiu cel mai bine cât de solicitant este să pregătească cele necesare mesei de sărbatori. Iar mâncarea trebuie să impresioneze atât prin gust, cat si prin aspect.

Preţurile sunt cele care motivează cel mai mult. Pentru o sumă cuprinsă între 400 şi 600 lei oricine poate avea pe masa de Crăciun platouri cu mezeluri şi brânzeturi, pomana porcului, sărmaluţe în foi de viţă sau de varză murată, friptura de pui şi de porc, salate şi garnituri suficiente pentru 6 persoane.

Variante exista şi pentru clienţii mai pretentioşi, care vor să aibă pe masa şi altceva în afară de preparatele tradiţionale.

"Au fost cereri din partea clienţilor şi cu produse mai speciale, vânat, fructe de mare, peşte", a spus Irina Bouroş, administrator restaurant.

Opţiunile clientelor sunt nenumărate, iar patronii se străduiesc să se plieze pe dorinţele fiecăruia.

"Cel mai mult timp îmi ia preparatul sarmalelor, în acest sens apelez la această firmă de catering, care atunci când eu vin cu vasul meu, ei îmi dau sarmalele gata împachetate, eu ajung acasă, le fierb şi miroase şi la mine a sarmale", a spus Georgeta Trifu, clientă.

Comenzile trebuie date din timp, pentru că în această perioadă firmele de catering sunt deja aglomerate.

Ofertele nu includ şi băuturile, însă patronii firmelor de specialitate sunt dispuşi să găsească soluţii menite să satisfacă nevoile fiecărui client.

reporter: Loredana Vesparu
operator: Alex Branzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri