Navă de lux, în Portul Constanţa. Un sejur de o săptămână porneşte de la 6.000 de euro 

Data publicării:
Seabourn Odyssey

sursa foto: www.wikiwand.com

Oraşul plutitor de 200 de metri lungime a ajuns în Portul Constanţa dis-de-dimineaţă. Printre turişti am întâlnit-o şi pe Ana, care a venit aici tocmai Statele Unite ale Americii. Este pentru a doua oară în România şi spune că are prieteni aici, dar cum programul a fost foarte strâns, nu s-a putut întâlni cu ei.

Printre pasageri se află britanici cu sânge nobil, oameni de cultură, sau politicieni care descoperă pentru prima dată ţara noastră.

La bordul vaporului, viaţa este un lux. Pachebotul are 11 punţi, două piscine exterioare, un centru spa, şase jacuzzi în aer liber şi un teren de minigolf.

Cabinele şi apartamentele au un decor elegant şi facilităţi multiple. Dintre cele 225 apartamente cu vedere spre mare, 90% au terasa privată. 

Teodor Patrichi, directorul Terminalului de Pasageri: Compania Seabourn este celebră pentru vip-urile care se află la bordul ei. A venit de la bulgari şi mai departe pleacă în Izmir, în Turcia din Portul Constanţa.

Pentru un sejur de o săptămână, pasagerii au plătit între 6.000 şi 10.000 de euro de persoană, în funcţie de facilităţi. Câtă vreme nava a fost acostată în port, turiştii au mers să viziteze Bucureştiul, cetatea Histria sau centrul vechi al Constanţei.

reporter: Luiza Nicolae
operator: Alexandru Brînzaru 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri