Nava MSC Musica a revenit în Constanţa. 94 de români au petrecut 12 zile pe mare, într-o croazieră de cinci stele

Data publicării:
MSC musica piscina-1

Chiar dacă au străbătut mări şi oceane, turiştii străini aflaţi la bordul navei au spus că nu au mai avut parte de o astfel de primire în niciun alt port.

Alături de sute de pasageri din toate colţurile lumii au călătorit şi 94 de români. Printre ei am întâlnit-o pe Sorina. A fost plecată în călătoria de lux împreună cu fiica ei în vârstă de şase ani. Cele 12 zile petrecute pe mare au fost pentru mamă şi fiica ei cea mai reuşită vacanţă de până acum.

"Activităţi sunt tot timpul pe vas, că joci tenis de masă, că mergi la piscină, că te duci la restaurant, joci cărţi, mergi la teatru, au sală de teatru", a spus Sorina Anghel.

Printre altele, fetiţa a învăţat să şi gătească, la bordul navei. "Am făcut pizza şi am mâncat-o, ne-a arătat cum trebuie să o facem şi ne-a dat să mâncăm", a declarat încântată Mara Anghel.

Călătorie impresionantă pentru pasagerii români

De altfel, mulţi dintre românii care s-au întors din această expediţie spun că au fost impresionaţi de călătoria de cinci stele. Iar dezamăgirea revenirii în ţară a luat locul entuziasmului din ultimele două săptămâni.

Dacă pentru cei 94 de români sejurul de vis s-a încheiat, alte câteva zeci vor pleca într-o nouă croazieră pe Marea Neagră şi pe Marea Mediterană.

"Iată, oraşul Constanţa capătă din ce în ce mai mult valenţele unui oraş turistic, un oraş port de croazieră, un oraş de îmbarcare şi iată, de debarcare", a spus Corina Martin, vicepreşedinte ANAT .

7000 de români şi-au cumpărat anul acesta excursii pe navele de croazieră. Sejururile pe mare au constat în medie 1300 de euro de persoană.

reporter: Daniel Leancă

operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri