Nicolae Moga şi Felix Stroe şi-au dat demisia din funcţiile de vicepreşedinţi ai PSD Constanţa

Data publicării:
Nicolae Moga ziua

sursa foto: ziuact.ro

Demisiile celor doi vicepreşedinţi au venit la scurt timp după încheierea şedinţei pe care au avut-o liderii coaliţiei de guvernare în Capitală, în care au analizat scorul foarte slab înregistrat la alegerile prezidenţiale de către Victor Ponta.

"Mă consider vinovat alături de ceilalţi colegi ai mei din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, în principal pentru faptul că nu am reuşit în ultimii ani să-i conving că strategia promovată oentru activitatea de relaţionare a partidului cu cetăţenii judeţului Constanţa, cu tineretul în special, este greşită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obţinute în această campanie electorală", a precizat Felix Stroe.

sursa foto: ziuact.ro

Şi senatorul Nicolae Moga, coordonator al campaniei electorale, a transmis printr-un comunicat că îşi asumă eşecul scorului de la scrutinul de duminică obţinut de candidatul alianţei PSD-PC- UNPR la Constanţa.

„Având in vedere rezultatul alegerilor prezidențiale in județul Constanța, cred cu tărie că trebuie să îmi asum responsabilitatea acestuia înaintându-mi demisia din funcția de vicepreședinte al Organizatiei Județene Constanța a PSD. În calitate de coordonator al campaniei electorale port întreaga responsabilitate a rezultatului obținut", a precizat senatorul Nicolae Moga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri