O glumă nesărată a iscat panică pe Aerodromul din Tuzla

Data publicării:
aeroport 20tuzla-36003

O întreagă armată de oameni a fost pusă pe jar la Aerodromul Tuzla. De la o banală conversaţie între pasager şi operatoarea check-in s-a ajuns la o alertă în toată regula.

"A fost întrebat dacă are substanţe periculoase, arme sau muniţie şi a declarat: am o bombă în bagaje. După care a confirmat: Da, am o bombă în bagaje! În momentul respectiv prin radio serviciul de check-in a informat dispeceratul şi operaţionalul şi automat s-a lansat tot planul de urgenţă", declarăMugurel Toma, director operaţional Aerodromul Tuzla

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi interogat, în timp ce pirotehniştii au verificat bagajul suspect. Muncitorul de 42 de ani, de loc din judeţul Prahova a fost amendat contravenţional pentru alarmarea falsă a autorităţilor.

"Bărbatul a fost condus la sediul postului de poliţie Tuzla unde a fost sancţionat cu 500 de lei", declarăGelu Manolescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa

Traficul aerian nu a fost afectat în cele 30 de minute cât a durat alerta. Rămâne de văzut care va fi sancţiunea pe care o va primi făptaşul de la şefii săi pentru deserviciul pe care l-a făcut autorităţilor, aeroportului şi companiei petroliere la care lucrează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri