Oferte puţine de Rusalii. Hotelierii au pregătit pachete turistice la 6 hoteluri

Data publicării:
litoral sud

Anul acesta, hotelierii au avut o cerere nesperat de mare pentru programul social Litoralul pentru Toti.

Aşa că multe spaţii de cazare sunt acum ocupate. Pentru minivacanţa de Rusalii nu au mai lansate oferte ca în anii precedenţi. În plus, în această perioadă mulţi turişti se hotărăsc în ultimul moment să meargă pe litoral.

Mariana Gorbănescu, secretarul general al Asociaţiei Litoral Delta Dunării: "Pentru Rusalii am văzut doar 4-5 oferte pe litoral, mă refer în Mamaia. În restul litoralului, cred că am văzut, din sudul litoralului, o ofertă. "

Deşi puţine, ofertele de Rusalii sunt pentru buzunarul unui român care câştigă mediu. O noapte de cazare la un hotel de 4 stele, în Mamaia porneşte de la 130 de euro pentru o cameră dublă, cu demipensiune şi acces la spa. La trei stele tariful pleacă de la 30 de euro camera cu vedere la mare, pentru o noapte, ofertă în care sunt incluse micul dejun, şezlonguri, umbrelă, internet wireless.

Anca Nedea Pavel, manager hotel: "Pentru alte produse în cadrul complexului, a la cart-ul, alte facilităţi în cadrul spa-ului, masaje, proceduri, acest discount se aplică.@

Cele mai mici preţuri sunt în Vama Veche, unde o cameră la particulari costă 50 de lei pe noapte. Cei care vor confort la 2,3 sau 4 stele trebuie să plătească de la 160 de lei la 350 de lei pentru o noapte, dacă stau minimum 4 zile.

Pentru acest week-end meteorologii spun că pe litoral va fi vreme de plajă cu o maximă în aer de 28 de grade celsius.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Alex Şerbănescu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri