Operaţiile estetice, cadou de sărbători. O interveţie de augmentare a sânilor costă peste 2000 de euro

Data publicării:
operatii estetice

Că femeile nu se uită la bani atunci când vine vorba de aspectul fizic o demonstrează această domnă care a investit până acum nu mai puţin de 2000 de euro pentru a-şi corecta micile defecte lăsate de trecerea anilor.

Adriana Cernega, pacientă: "Am facut lifting chemical la fata, am avut caderi de pleoape si m-a operat dansul, iar acum am venit pentru botox". 

Procedura de injectare a toxinei botulinice durează foarte puțin și nu este dureroasă, iar rezultatele se văd imediat. Pentru intervenţie, Adriana a plătit 400 de euro.

Iar înainte de Crăciun telefoanele sună continuu în cabinetele medicilor esteticieni, motiv pentru care unii au decis să facă şi reduceri.

Costurile frumuseţii

Chirurgii esteticieni nu pot decât să se bucure de avalanşa de solicitări mai ales că înainte de Crăciun nu puţine sunt doamnele care doresc un bust mai generos sau o siluetă de top model, intervenţii chirurgicale care costă cel puţin 2000 de euro.  În plus, în ultimii ani pe lista programărilor se regăsesac şi mulţi bărbaţi

"În ultima perioadă am observat o creştere a numărului de bărbati care apelează la intervenţii cu scop cosmetic şi nu spun asta doar din punctul meu de vedere ci şi al colegilor mei din ţară", a spus Bogdan Caraban, medic primar in chirurgie estetică.

Asadar, dacă doriţi să vă faceţi cadou de Crăciun un bust mai genros, buze mai cărnoase sau un ten perfect ar trebui să vă grăbiţi. Medicii sunt extrem de ocupaţi şi riscaţi să fiţi programaţi abia anul viitor.

Reporter : Loredana Vesparu
Operator: Alexandru Şerbănescu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri