Părinţi de împrumut pentru copii din centre de plasament

Data publicării:
parinti 20de 20imprumut-40744

Adriana a fost abandonată pe când avea doar un an. Locuieşte la un centru de plasament din Constanţa în timpul anului, mai puţin de sărbători. În ultimii trei ani sărbătorile au reprezentat un prilej de bucurie pentru aceasta.

"Mergem la plimbare, dăm petreceri când sunt evenimente, mă simt bine că mă îngrijesc, au grijă de mine. A venit şi Moş Crăciun, anul acesta, mi-a adus cercei, puloverul, ciocolată", spune Adriana

Ştefania şi Florin Şuţu reprezintă familia Adrianei în preajma sărbătorilor. În fiecare an aduc o rază de lumină în sufletul acesteia.

"Mi-am dorit foarte mult să fac un copil fericit. M-am ataşat foarte mult de Adriana, vorbim la telefon şi de sărbători este la noi", spune Ştefania Şuţu

Adriana numără zilele până să ajungă să simtă din nou atmosfera de familie. În afară de părinţii de împrumut, Adriana a reuşit de-a lungul timpului să îşi facă şi prieteni.Adriana nu este singurul copil din Constanţa care are norocul de a petrece Crăciunul într-o familie. Cu toate acestea, speră ca timpul să se oprească în loc şi să nu mai fie nevoită să se întoarcă la centrul de plasament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri