Peste 400 de copii au venit în tabără. Primele serii de elevi au sosit la malul mării

Data publicării:
tabara 2 mai

Cu investiţii minime, taberele de stat şi-au deschis porţile pentru primele serii de copii. În 2 Mai şi Eforie, peste 400 de sportivi se află acum în cantonament. Şase nopţi de cazare costă 450 de lei pentru fiecare, iar dacă vor să meargă şi în excursii, mai plătesc în plus în jur de 40 de lei, în funcţie de locul ales de supraveghetori.

Centrul de agrement din Eforie Sud are o capacitate de 440 de locuri, iar mai mult de jumătate sunt deja ocupate. Administratorul s-a străduit ca, din bani puţini, să ofere copiilor condiţii decente.

Nicolae Ghimbiş, administrator centrul de agrement "New Pradise", Eforie Sud : "Am reuşit să facem, în mare parte, o iginenizare a spaţiilor de cazare. Am făcut reparaţii la canalizări, instalaţiile electrice, sanitare, zugrăveli, vopsitorie, pentru a aştepta copiii în condiţii cât mai bune".

80.000 de lei l-a costat pe administrator investiţia care a inclus şi amenajarea a două terenuri de sport cu nocturnă: unul de volei şi unul de fotbal.

Paul Dinu, antrenor de karate, club "Chimia" Râmnicu Vâlcea: "Dacă ar fi să facem un raport între calitate şi preţ, aş putea spune că este un raport bun".

Şi la 2 Mai s-au făcut mici investiţii, în cele 200 de spaţii de cazare, iar unele camere pot fi cotate acum la categoria 3 stele.

Liviu Ioana, administrator Centrul de Agrement 2 Mai: "Reparaţii de tencuieli, zugrăveli, vopseli şi toate sumele astea se ridică în jur la 10 mii de lei".

Aici, opţional, copiii pot merge în excursii. Asta îi costă în plus 40 de lei.

Şase nopţi de cazare în cele două tabere de stat costă 450 de lei de copil. Acolo se poate caza orice tânăr cu vârsta maximă de 35 de ani. Anul trecut, 4.000 de oaspeţi au avut centrele de agrement.

reporter: Oana Manoilă

operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri