Sari la conținut

Petrecere în culori fluorescente

Organizatorii celor mai căutate petreceri din străinătate, Life in color, au adus şi la Constanţa acest concept. Show-ul îmbină muzică, artă, dans și culoare, iar singura regulă a petrecerii este ţinuta albă.

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa: "Sute de tineri şi-au trăit viaţa în culori,  în staţiunea Mamaia. Pe această plajă, aproape 6 tone de vopsea fluorescentă au fost aruncate la fiecare 30 de minute."

Deşi vremea nu a fost tocmai caldă, câţiva tineri au intrat în mare să-şi spele tricourile pentru o nouă rundă a bătăii în culori.

Petrecerea nu a fost însă gratuită. Cine a vrut să-şi murdărească tricoul alb a trebuit să plătească între 100 şi 500 de lei.

Michael Luczaj, organizator: "Port un tricou alb. Se curăţă? Se curăţă doar dacă îl speli imediat. Dacă îl laşi într-o geantă câteva săptămâni, probabil că va rămâne pătat dar dacă-l speli imediat, se va curăţa. Eu sunt mereu plin de vopsea şi nu am nicio problemă."

Conceptul petrecerii Life in color a apărut în America, în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, show-ul a fost exportat peste tot în lume.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea