Poliţiştii locali şi controlorii RATC au pornit la vânătoare de călători frauduloşi. Unii au devenit agresivi

Data publicării:
autobuz

Sursa foto: www.ratc.ro

Poliţiştii locali aveau informaţii de la angajaţii Regiei de Transport în Comun că din ce în ce mai mulţi constănţeni se urcă în autobuze şi circulă fără bilet. Nu a fost vizat un anumit traseu.

În timpul verificării au constatat că cel puţin 3 din 20 de călători nu aveau tichete de călătorie. Cei mai mulţi au justificat asta prin faptul că nu au avut timp să-şi cumpere sau pentru că nu au avut bani la ei.

Una dintre călătoare a devenit recalcitrantăîn momentul în care a fost luată la întrebări. Femeia a reacţionat şi mai vehement atunci când a văzut că discuţia dintre ea şi poliţiştii locali a fost înregistrată de camerele de luat vederi ale jurnaliştilor prezenţi la acţiune. 

"Am avut şi călători agresivi, am fost nevoiţi să aplicăm şi prevederile legii privind comportamentul şi modul de convieţuire socială, care a fost un pic deplasat în două cazuri. Conducătorii de vehicule, care sunt depistaţi că au primit sume de bani în scopul efectuării transportului de persoane, de la călători, în prima fază se va proceda la cercetarea acestora de către conducerea de transport local, urmând ca ulterior să fie sesizate şi organele abilitate", a declarat pentru Replica de Constanţa Dan Bratu, şeful Poliţiei Locale.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri