Poşta din Jupiter, pericol pentru trecători

Data publicării:
posta 20jupiter-50444

Primarul Mangaliei spune că aceasta nu este singura clădire lăsată în paragină, iar proprietarii au primit notificări. Dacă, până la 31 martie, reprezentanţii Poştei nu vor avea timp suficient să ia o decizie, aceasta ar trebui acoperită cu o pânză pe caresă fie imprimată o fotografie care să prezinte modul în care ar trebui de fapt să arate clădirea.

Clădirea Poştei din Jupiter nu este singura abandonată din sudul litoralului. Multe dintre acestea s-au transformat în adevărate gropi de gunoi şi sunt un focar de infecţie. Acelaşi ultimatum dat de primăria Mangalia este valabil şi pentru agenţii economici.

În total, 40 de clădiri din sudul litoralului sunt abandonate. Acestea reprezintă aproximativ 15% din totalul unităţilor de cazare şi alimentaţie publică din această parte a litoralului. Majoritatea au ajuns gropi de gunoi din cauză că investitorii sunt într-un impas financiar şi, fie nu au mai putut continua lucrările, fie nu au mai avut banii necesari pentru a-şi renova clădirile şi a le menţine funcţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri