Primarul comunei Ghindăreşti a fost bătut de un poliţist

Data publicării:
vartolomei si politist

Primarul Adrian Vartolomei povesteşte că se ducea la magazin să cumpere pâine atunci când poliţistul, vecin cu edilul a sărit pe el şi a l-a luat la bătaie.

Adrian Vartolomei, primar Ghindăreşti: "A ieşit din masina sa şi noi având un conflict mai vechi eu am zis că vrea să ne împăcăm şi fără nici un motiv m-a lovit, mi-a spart aici capul şi a început să mă bată cu pumnii şi picioarele până am căzut".

Incidentul s-ar fi putut termina şi mai grav dacă prin zonă nu ar fi trecut un consătean.

"Am făcut stânga aici pe strădută şi domnul primar era căzut jos; el lovea în timpul ăla. Când a simţit că vine maşina a întors capul, a văzut farurile şi a fugit în curte", a povestit martorul.

Oamenii legiianchetează acum cele întâmplate şi ce anume l-a determinat pe poliţist să recurgă la asemenea fapte. Gurile rele spun că la mijloc ar fi soţia poliţistului, care ar fi avut o aventură cu primarul comunei Ghindăreşti.


Iată care este poziţia oficială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa despre acest caz: "La data de 3 decembrie 2013, ora 18.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat din Ghindărești despre faptul că ar fi fost agresat de un polițist din localitatea Horia. În cauză conducerea IPJ Constanța a demarat imediat o anchetă, a informat Parchetul Tribunalului Constanța, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun".

Cel mai probabil, primarul va merge la Serviciul de Medicină Legală, pentru a-şi scoate certificat medico-legal. În funcţie de numărul de zile pentru  îngrijiri medicale, anchetatorii vor stabili şi care este încadrarea juridică a faptei. 

reporter: Anamaria Stoica

operator: Matei Ghioc

 editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri