Sari la conținut

Primii paşi în prima ligă

Se anunta un sezon de senzaţie pentru CSM Călăraşi, primul în istorie pe prima scenă a handbalului românesc pentru echipa din oraşul pe partea dreaptă a brațului Borcea.

Echipa antrenată de Sabin Dacău a promovat în Liga Naţională în urma barajului ce a avut loc la sfarsitul lunii mai, la Sebeş în judeţul Alba.

CSM Călăraşi va aborda noul sezon cu un lot nou. Pănă acum cei din conducerea executivă a clubului au perfectat cinci transfeuri dintre care cel mai important este cel al interului stânga ucrainean Oleksandr Tyukin, care în sezonul trecut a fost golgheterul campionatului ucrainean.

La capitolul plecări, CSM Călăraşi s-a despărţit printre alţi de Roşca şi Frăţilă, şi este aproape de a îi pierde şi pe Eremia Pîrîianu, care, se spune, ar fi semnat cu Steaua, dar şi pe Alin Şania şi Ionuţ Săulescu care aşteaptă renegocierea contractelor.

CSM Călăraşi ar fi trebuit să debuteze în Liga Naţională de handbal masculine pe teren propriu contra campioanei HCM Constanţa, dar meciul programat pe 30 august , va fi decalat pentru ca echipa constănţeană să evolueze la puternicul turneu amical Euro Tournoi.

reporter: Tudorel Ene
operator: Alexandru Şerbănescu 

editor web: Anca Medrea