Sari la conținut

Prin praf şi moloz, la Ziua Marinei. Promenada de la Cazino va fi gata, străzile adiacente abia la anul

 

Muncitorii montează ultimele plăci de beton pe faleză şi curăţă spaţiul verde. Sunt lucrări prioritare. Arterele din jur pot să mai aştepte.

Iulia Stanciu, reporter Digi24 Constanţa: "Dacă vreţi să veniţi la Constanţa de Ziua Marinei trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare asta pentru că străzile din jurul Comandamentului sunt încă în lucru."

Turiştii şi localnicii nu par deranjaţi că în apropierea celei mai importante festivităţi de la malul mării vor trebui să străbată străzile pline cu praf şi pietriş.

Liviu Tramundana, purtător de cuvânt Primăria Constanţa: "Până pe 15 se vor termina, chiar sunt pe finalizare acuma. Deci se va putea defila dacă la asta vă gândiţi."

Lucrările la promenada de la Cazino au început în noiembrie 2012 şi sunt realizate din fonduri europene atrase de Primăria Constanţa.

Iliuţă Cioroiu, director adjunct firmă de constucţii: "Promenada Cazino a fost evaluată la 10 milioane de lei noi. Centrul istoric la 29 de milioane de lei."

Constructorul spune că până la sărbătoarea Sfintei Marii faleza va arăta ca-n palmă. Străzile adiacente au termen de execuţie luna lui ianuarie 2015.

reporter: Annabelle Borş

operator: Catalin Vârban

editor web: Anca Medrea