Prinţul Charles, vacanţă rustică în Tulcea. Moştenitorul Coroanei Britanice vine în Delta Dunării

Data publicării:
charles adevarul 1

Departe de agitatia din Londra, prinţul se va relaxa într-o oază de linişte şi peisaje desprinse din poveşti.

După nenumărate vizite în inima Transilvaniei, acolo unde are mai multe proprietăţi, nobilul cu sange albastru a fost tentat de un jurnalist britanic să îşi facă timp pentru Delta Dunării.

Profitând de intenţia jurnalistului, reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea au trimis Casei Regale Britanice o invitaţie oficială, în urmă cu şase luni. La scurt timp a venit şi răspunsul pozitiv.

Iar acum în Tulcea e forfotă mare. Hotelierii de patru stele se laudă cu cele mai bune apartamente. Bucătarii se gândesc la mâncăruri alese pe sprânceană pentru musafirul de seamă.

Localnicii, oameni simpli, se bucură copilăreşte de vizita nobilului. Dacă Prinţul ar cumpăra şi acolo proprietăţi, ar înseamna că zona ar atrage şi mai mulţi turişti.

Alţii, în schimb, freamătă de nerăbdare să îl întâlnească faţă în faţă pe moştenitorul Coroanei Regale Britanice. Ba mai mult, s-au gândit şi cum o să îl întâmpine.

Vizitele şi proprietăţile de pe plaiurile româneşti ale Printului Charles atrag acum în fiecare an nu mai puţin de 15 mii de turişti.

A venit pentru prima oară în 1998, iar de atunci a cumpărat mai multe proprietăţi: conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

reporter Anamaria Stoica
operator Matei Ghioc

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri