Sari la conținut

R. Mazăre şi N. Constantinescu, în faţa instanţei 

Moment de afecţiune astăzi la Curtea de Apel Bucureşti. Protagonişti: primarul Constanţei: Radu Mazăre şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Edilul şi-a strâns în braţe prietenul, l-a pupat şi apoi, împreună au criticat Justiţia.

Cei doi s-au întâlnit în sala de judecată, la procesul legat de retrocedările ilegale de terenuri de pe malul Mării Negre. Şedinţa a durat jumătate de oră, dar o decizie a fost amanata pentru 16 decembrie, iar la finalul ei, primarul Constanţei a făcut, evident, comentarii politice.

"O să râdeţi, dar mătuşa mea, tanti Hielda, este săsoaică. Vărul meu, Mişi, am avut doi veri, unul a murit, Dumnezeu să-l ierte, celălalt văr este sas şi el. Mătuşa mea este în Forumul German, activă în Constanţa, şi sunt şi evanghelici. Na. Şi vorbesc şi germană eu. În familie, da.  Reporter: Ce aşteptări aveţi de la domnul Iohanis?
Să normalizeze situaţia. Dacă mă întrebaţi pe mine, întodeauna sau cel puţin în ultimii ani am spus că ţările în care mă simt cel mai bine sunt Germania şi Austria. Sunt oameni serioşi.", a spus Radu Mazare.