Radu Mazăre are conturile blocate

Data publicării:
MAZARE MANECA SCURTA

Nu este pentru prima dată când ANAF îi cere bani lui Radu Mazăre pentru datoriile Primăriei. În urmă cu un an şi jumătate, spune el, i-a mai blocat conturile pentru o datorie de 500 de mii de lei.  Acum, s-a trezit din nou fără niciun ban.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Toate amenzile pe care le-a primit Primaria de-a lungul sutelor si miilor de procese in care se judeca cu diversi cetateni, societeti mi-au fost retinute mie si mi-au pus domnii de la ANAF sechestru, mie, personal."

El crede că blocarea conturilor sale este intenţionat făcută.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Cei de la ANAF au fost speriaţi de domnii procurori de la DNA că dacă nu îmi pun sechestru mie, Radu Mazăre, personal, le fac dosar penal."

Edilul Constanţei a mai declarat că reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Integritate i-au cerut din nou explicaţii pentru averea sa.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Mi-au cerut facturile vechi, cele noi, de la Jaguarul ala care s-a şi stricat,  jeepul Willis, nu stiu, ce mai am eu in declaratia de avere si mi-au cerut sa le dau documente care sa justifice cheltuielile mele: bonuri de la restaurant, de la mall, de la chiloţi."

Radu Mazăre a spus că a înaintat un memoriu premierului României şi reprezenzanţilor ANAF în care arată că el, ca persoană fizică, nu poate fi executat în numele unei instituţii.

Primarul a mai declarat că se simte vânat de autorităţi şi nu a exclus ca la un moment dat să renunţe la funcţia publică şi să îşi vadă de viaţa personală.

reporter: Anca Medrea
operator: Liviu Erimia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri