Sari la conținut

Radu Mazăre are conturile blocate

Nu este pentru prima dată când ANAF îi cere bani lui Radu Mazăre pentru datoriile Primăriei. În urmă cu un an şi jumătate, spune el, i-a mai blocat conturile pentru o datorie de 500 de mii de lei.  Acum, s-a trezit din nou fără niciun ban.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Toate amenzile pe care le-a primit Primaria de-a lungul sutelor si miilor de procese in care se judeca cu diversi cetateni, societeti mi-au fost retinute mie si mi-au pus domnii de la ANAF sechestru, mie, personal."

El crede că blocarea conturilor sale este intenţionat făcută.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Cei de la ANAF au fost speriaţi de domnii procurori de la DNA că dacă nu îmi pun sechestru mie, Radu Mazăre, personal, le fac dosar penal."

Edilul Constanţei a mai declarat că reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Integritate i-au cerut din nou explicaţii pentru averea sa.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Mi-au cerut facturile vechi, cele noi, de la Jaguarul ala care s-a şi stricat,  jeepul Willis, nu stiu, ce mai am eu in declaratia de avere si mi-au cerut sa le dau documente care sa justifice cheltuielile mele: bonuri de la restaurant, de la mall, de la chiloţi."

Radu Mazăre a spus că a înaintat un memoriu premierului României şi reprezenzanţilor ANAF în care arată că el, ca persoană fizică, nu poate fi executat în numele unei instituţii.

Primarul a mai declarat că se simte vânat de autorităţi şi nu a exclus ca la un moment dat să renunţe la funcţia publică şi să îşi vadă de viaţa personală.

reporter: Anca Medrea
operator: Liviu Erimia