Raliul Deltei la a 15-a ediţie. 25.000 de spectatori sunt aşteptaţi la competiţia din judeţul Tulcea

Data publicării:
raliul deltei1

Cele 60 de echipaje înscrise până acum în competiţie vor avea parte de cinci probe speciale plus alte probe surpriză incluse într-un circuit de peste 100 de kilometri.

Maşini de toate mărcile, modificate pentru un astfel de concurs se vor alinia la start pe un traseu care va cuprinde drumuri asfaltate, forestiere şi zona falezei din Tulcea, cu respectarea normelor rutiere impuse pentru fiecare categorie de şosea.

Pentru că vor fi şi multe noutăţi, dar şi invitaţi speciali din ţară şi străinătate, organizatorii se aşteaptă ca evenimentul automobilistic să atragă mult mai mulţi spectatori faţă de ediţia de anul acesta.

"Ne dorim mai multi turisti, o vizibilitate mai buna si o mai buna promovare a destinatiei pe care noi aici o reperezentam", a spus Corina Martin, presedinte ANAT. 

În 2013, la Raliul Deltei au venit spectatori din toate colţurile ţării, dar şi din Europa.

Bilanţul realizat în urma spectacolului automobilistic arată că au fost cu 30% mai multi turişti decât în 2012.

Asta a însemnat un profit considerabil pentru hotelurile din judeţul Tulcea, care au fost arhipline în perioada concursului.

"Cele 3 zile, doua zile si jumatate de eveniment au adus pe marginea probelor speciale un numar de 12.500 de spectatori", a spus Mihai Tănase, organizatorul evenimentului Raliul Deltei Dunării. 

Preşedintele Clubului Sportiv Motorsport a spus că în 2014 Raliul Deltei îşi completează numele şi devine Raliul Delta Dunării, iar denumirea este acum marca înregistrată.

reporter: Loredana Vesparu
operator: Liviu Erimia

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri