Reţinut în Turcia, eliberat ulterior. Declaraţia lui Nicuşor Constantinescu, pentru Digi 24, mai jos

Data publicării:
nicusor ctinescu

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut de autorităţile din Turcia şi eliberat câteva ore mai târziu. El a fost dus, sub escortă la o instanţă de judecată din Istanbul. 

Iată ce ne-a declarat avocatul său, Marius Mocanu: " Initial, într-adevăr, domnul Constantinescu a fost retinut de organele judiciare din Turcia ca urmare a faptului că împotriva dânsului se emisese mandat european de arestare şi în acelaşi timp o dare în urmărire internaţională, însă, în acest moment dânsul a ieşit din sala de judecată, unde a declarat în faţa unui judecător că oricum dorea să revină în România şi în acest context urmează să revină în ţară de bunăvoie în cursul acestei seri sau mâine de dimineaţă la ora 10 dacă nu mă înşel. Există un avion de la Istanbul spre Bucureşti. Probabil că va fi preluat de către autorităţile judiciare din România şi dus în faţa Tribunalului Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă."

"Vin în ţară nesilit de nimeni!"

În urmă cu puţin timp, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa ne-a comunicat că va reveni mâine în ţară. "Vin nesilit de nimeni acasa, joi 6 nov 2014, la Bucuresti, ora 12.40 pm. SUA au respins cererea de extradare a mea, eu am renuntat la RADIOTERAPIE, diminuindu-mi sansele cu 15% de a nu reveni cancerul de prostata. Am decis sa stopez minciunile DNA care sustin ca am fugit din Romania! Tocmai venirea mea va demonstra contrariul! Am drenul inca in pelvis din 18 iulie! Am nevoie de asistenta medicala", a transmis reporterilor Digi 24 Constanţa, Nicuşor Constantinescu.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri