Sari la conținut
News Alert

Soluţii pentru Cazino. Consilierii locali cer un studiu de oportunitate

Consilierii locali sunt din nou indecişi în ceea ce priveşte soarta Cazinoului Constanța. Aceștia au propus în şedinţa de Consiliul Local un studiu de oportunitate care să fie efectuat de o firmă internaţională.

Suma alocată pentru acest studiu este de 167 de mii de lei. Edilul Constanţei spune că există afacerişti străini care ar dori să investească În simbolul litoralului.

Radu Mazăre, primar Constanţa: "Sigur, ca elevetienii cu care am discutat eu ar vrea să intre, dar mie imi este frică". 

Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău spune ca este necesară luarea unei decizii în ceea ce privește clădirea Cazinoului pentru că nu pot finaliza proiectul de reabilitare finanţat din bani europeni.

Decebal Făgădău, viceprimar Cnstanţa: "Daca astăzi continuam cu proiectul european nu vom fi gata cu el pentru ca este imposibil să terminam restaurarea Cazinoului pana la mijlocul anului 2015". 

Consilierii locali vor să identifice prin intermediul unor studii economice, juridice şi de piaţă soluții care urmează să fie luate de de specialiști din companii internaționale.

Aceştia sunt cei care vor desemna apoi o comisie alcătuită din consilieri locali de la fiecare partid cărora li se va prezenta studiul înainte de a fi dat spre analiză în Consiliul Local.

reporter: Marieta Iorga
operator: Alexandru Șerbănescu

editor web: Anca Medrea