Staţiunea Mamaia, destinaţia verii 2013

Data publicării:
mamaia 202013 20201112-34783

Cea mai căutată destinaţie de vacanţă pentru vara lui 2013 este Mamaia. Cu atât mai mult cu cât sezonul estival va fi deschis cu o minivacanţă prelungită, ce va include şi Sărbătorile de Paşte.

"Foarte mulţi turişti s-au înscris deja pentru vara lui 2013 pe litoral, în Mamaia, datorită ofertelor early-booking, datorită facilităţilor oferite.", declară Georgiana Micu, agent de turism.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, discounturile practicate acum şi pentru destinaţiile interne au strârnit interesul turiştilor, care şi-au cumpărat deja bilete pentru vara lui 2013. O cameră dublă în vârf de sezon la un hotel de patru stele din Mamaia va costa 149 de euro pe noapte, cu 50 de euro mai puţin faţă de preţul fără reducere.

În preţ intră, pe lângă cazare şi masă, o serie de facilităţi.

"Băuturi incluse, animaţie pentru copii, loc de joacă pentru copii, entertainment, piscină exterioară, piscină interioară, acces la plaja privată, foarte multe facilităţi.", declară Anca Nedea, managerul unui hotel din staţiunea Mamaia.

Reducerile de 25 de procente funcţionează până cu 90 de zile înainte de perioada aleasă pentru vacanţă. Însă cine îşi contractează sejurul înainte de 1 ianuarie 2013 se poate bucura de discounturi şi mai mari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri