Surprindem actualitatea regională! Principiile jurnalismului, respectate cu stricteţe la Digi24 Constanţa 

Data publicării:
PRINCIPII 1 AN A

„Actualitatea în direct": un slogan din care am făcut un standard profesional. Echipele Digi24 Constanța sunt prezente acolo unde se petrec fapte importante pentru comunitate. Relatăm corect, obiectiv, nepărtinitor și clar știrile de care aveți nevoie. Informația, nealterată de comentarii inutile, ajunge în casele dumneavoastră prin imagini de cea mai bună calitate. Am ignorat senzaționalul inutil și ne-am concentrat asupra evenimentelor care contează.

Constantin Dancu şeful I.P.J. Constanţa  spune că "Digi24 Constanţa, la doar un an de la apariţia sa în media constănţeană a reuşit să se impună ca o televiziune serioasă de ştiri, care le oferă constănţenilor ştiri obiective, corecte şi reale".

Digi24 Constața v-a propus un obiectiv ambițios: să schimbăm România în bine. Schimbare care trebuie să înceapă cu noi, oamenii obișnuiți.

"Digi24 Constanţa are un impact pozitiv, apreciat de către constănţeni, prin faptul că este prezentă la activităţile şi evenimentele care se desfăşoară în comunitatea constănţeană", a transmis şi Alexandru Mîrşu şeful Comandamentului Flotei.

"Era nevoie de Digi24, o notă aparte în peisajul media din oraşul nostru, o televiziune obiectivă, o echipă fantastică şi puternică, cu care mie îmi face mare plăcere să lucrez", a spus şi Corina Martin vicepreşedinte ANAT.

Am promovat valorile şi am făcut apel la istorie, artă sau educație de fiecare dată când a fost nevoie de acest lucru. Cultura este un bun neprețuit, pe care l-am readus în centrul atenției.

Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanţa, consideră că unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce este prezentarea ştirilor de interes cultural şi a faptului că Digi24 Constanţa consideră un lucru foarte important şi anume, cultura poate fi o ştire.

Vrem un trai mai bun pentru generația următoare și am promovat constant performanțele celor care vor face construi viitorul, tinerii pentru care progresul a devenit o provocare acceptată.

"Digi24 Constanţa este o televiziune altfel datorită dorinţei sale de a promova tinerele valori ale Constanţei, cât şi valorile trecute şi recunoscute până acum", a spus şi Ioan Ignat olimpic internaţional la fizică.

Ştiri relevante, fapte deosebite, informaţii esențiale, decizii importante pentru fiecare cetăţean, toate au ajuns în cel mai scurt timp în casele dumneavoastră. Adevărul este obiectivul nostru, iar interesul dumneavoastră este principiul după care acționăm.

Vasile Nicoară directorul Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" spune că "Digi24 Constanţa aduce acel aer de obiectivitate, de deschidere, în care ne reflectăm şi noi, cei cu preocupări obişnuite".

Zeci de subiecte exclusive și premiere de televiziune, sute de transmisiuni în direct, 1 an de știri marca Digi24 Constanța. Ne facem meseria consecvenți crezului nostru: informația înseamnă putere. Știri clare, corecte, documentate, în cel mai scurt timp, fără comentarii de prisos. Actualitatea în direct pentru un viitor mai bun. Împreună schimbăm România.>

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri