Transportul public, pe Google Maps. Constanţa a fost inclusă pe lista hărţilor geografice virtuale

Data publicării:
autobuze RATC-1

Turiştii, în special străinii, care doresc să viziteze bătrânul Tomis, cu maşina, pe jos sau cu mijloacele de transport în comun au la dispoziţie toate informaţiile necesare pe serviciul Google Maps Transit.

Cu ajutorul acestei aplicaţii, vizitatorii pot obţine indicaţii utile de orientare care includ de acum şi transportul public.

Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, de la liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai şi troleibuz, acolo unde este cazul, cât şi informaţii despre staţii ale mijloacelor de transport în comun şi despre rutele acestora.

Pe Google Maps Transit, turiştii pot găsi informaţii similare şi pentru alte şase oraşe din Romania. Este vorba de Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

Graţie noului serviciu, turiştii români şi străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie pot obţine informaţii despre rute şi astfel îşi pot alege chiar itinerariile dorite direct din Google Maps.


Informaţii utile pe Google Maps Transit

- linii de transport în comun
- metrou, autobuz, tramvai, troleibuz
- staţii
- rute


Oraşele incluse în Google Maps Transit

Constanţa
Bucureşti,
Ploieşti,
Cluj-Napoca,
Iaşi,
Timişoara
Craiova>

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri