Un antrenor acuză. CSU Neptun a depus memoriu împotriva arbitrajului de la Zalău

Data publicării:
CSU Neptun1-1

Fetele lui Ion Crăciun au cedat la limită, scor 23 la 25. Ion Crăciun acuză însă arbitrajul, despre care spune că ar fi fost favorabil echipei adverse.

Clubul de la ţărmul mării a depus un memoriu la Federaţia Română de Handbal împotriva cuplului Georgiana Doană / Ana Maria Gociu, dar ce a deranjat mai mult a fost atitudinea antrenorului gazdelor, Gheorghe Tadici.

Fetele de la CSU Neptun se pregătesc acum intens pentru meciul din etapa viitoare, când înfruntă pe teren propriu Corona Braşov.

La antrenamente se pregăteşte şi o nouă jucătoare. Este vorba despre Larisa Tămaş, care are 19 ani şi poate poate juca fie centru fie inter. Larisa Tămaş vine de la Baia Mare.

CSU Neptun - Corona Braşov se joacă sâmbătă la Sala Sporturilor din Constanţa.

Update

Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Handbal a propus suspendarea arbitrelor Doană şi Gociu pe durata a doar două etape.

Potrivit comunicării oficiale a CCA arbitrele din Bucureşti sunt judecate conform articolului 69.2.a din Regulamentul Disciplinar. Oficialii Comisiei au considerat, astfel, că cele două nu au viciat rezultatul final!

reporter: Tudorel Ene
operator: Viorel Cotleţ

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri