Un reşou nesupravegheat a aprins o locuinţă. Mobila şi hainele din casa unui bătrân au ars mocnit

Data publicării:
pompieri masina

De dimineaţă, puţin înainte de ora nouă vecinii au observat un fum dens care ieşea din bordeiul bătrânului, o casă bătrânească, din chirpici. Apoi l-au văzut pe proprietar ieşind în fugă din casă, speriat şi cerând ajutor.

Bătrânul spune că nu a lipsit mult din cameră. Ieşise în curte şi când s-a întors, a avut un șoc: tot ce avea în cameră ardea mocnit.

Pompierii au intervenit la timp şi au reuşit să stingă focul care ameninţa să se extindă în totă gospodăria. Mai bine de o oră s-au chinuit să lichideze incendiul. Acţiunea lor a fost îngreunată de un autoturism parcat chiar în poarta casei, pe lângă care militarii au reuşit cu greu să se strecoare. 

Cpt. George Nicolae, Detaşamentul de Pompieri Constanţa-Oraş: "Am intervenit cu două autospeciale pentru a localiza şi lichida incendiul. Am stabilit cauza ca fiind un reşou lăsat nesupravegheat. Proprietarul, din neglijenţă l-a lăsat nesupravegheat. A căzut pe materiale combustibile ce se aflau în acea încăpere".

Pompierii avertizează că, mai ales în sezonul rece, cele mai multe incendii sunt provocate de scurtcircuite electrice la instalaţii improvizate.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri