Vot la teatru şi la Fisc. Alegătorii care au mers să voteze la teatru au ales ţinute adecvate

Data publicării:
vot la teatru

 

Doamna Manda Călin este de o vârstă cu Teatrul Fantasio. Are 86 de ani şi din 1946 încoace a mers la fiecare scrutin, fără excepţie. De data aceasta, a avut şi o reclamaţie, pentru că ştampila primită nu avea tuş

În general, alegătorii care au mers să voteze la teatru şi-au ales din garderobă şi ţinute adecvate.

Florentina Legănel, preşedinte secţie de votare Teatrul Fantasio: "O locaţie mai deosebită, mai elegantă decât celelalte locaţii în care sunt secţiile de votare. Oamenii, poate şi din această pricină vin îmbrăcaţi mai elegant."

Cabine de vot au fost amenajate şi la Fiscul local, într-un ghişeu de relaţii cu publicul. Ce-i drept, spaţiul e cam mic, aşa că oamenii au stat la coadă, pe holul instituţiei şi au intrat câte doi.

"Destul de mic şi neaerisit. În rest ok", a spus un alegător.

Virgina Toma, preşedinta sectiei de votare: "După cum se văd etajerele, birourile fixate, scaunele care nu se pot mişca...a trebuit să solicit aseară două scaune ca să putem să ne aşezăm şi noi, preşedintele şi vicepreşedinta, deci este, după cum se vede, un birou."

Şi tot deosebit la aceste secţii de votare este că ambele au camere video, aşa că întreg scrutinul a fost supravegheat atent.

reporter: Anca Medrea
operator: Alexandru Brînzaru 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri