Vrea la muncă. Nicuşor Constantinescu îşi doreşte să meargă zilnic, la serviciu 

Data publicării:
nicusor la masina instanta

Nicuşor Constantinescu: "Să fie fericiţi că o să mor. Scapă de mine!"

După două ore petrecute în faţa instanţei, Nicuşor Constantinescu a ieşit epuizat din sala de judecată. În tot acest timp el şi apărătorul său au încercat să convingă instanţa că acuzaţiile pe care DNA le aduce preşedint elui suspendat nu impun măsura privativă de libertate.

Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa: "Adică faptul că am avut un contract cu Soti Tv Neptun, am făcut plăţi conform contractului în vigoare, am făcut plăţi la Conpress Holding care este firma în care sunt acuzat ca şi Radu Mazăre că am relaţii comerciale deşi nu avem nicio relaţie comercială. Am fost acţionar acum 20 de ani şi la Telegraf şi la Tv Neptun şi la Soti."

El a cerut astăzi, prin avocatul său, ca instanţa să-l lase la muncă, sau să-l cerceteze sub control judiciar.

Marius Mocanu, avocatul lui Nicuşor Constantinescu: "Se impune relaxarea măsurilor cu caracter preventiv faţă de domnul Constantinescu în raport de stadiul cercetărilor şi de probele care au fost administrate."

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa i-a luat apărarea edilului Radu Mazăre. El consideră că procurorii care îl anchetează pe primarul Constanţei emit acuzaţii fără să deţină probe solide.

Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa: " ÎCCJ a dat respingerea pentru 30 de zile pentru primarul Radu Mazăre, a doua oară, pentru lipsă de probe. Şi eu cred că asta trebuie să spună mult tuturor celor care ieri, alaltăieri şi toate zilele astea au aruncat mizerii, au aruncat acuzaţii grave fără a fi probate, dovadă că Radu mazăre este liber."

Preşedintele suspendat al CJC a mers la Tribunal după un traseu prestabilit, aşa cum prevede măsura arestului la domiciliu. El se supune aceleiaşi măsuri şi în dosarul în care este cercetat că a subfinanţat Centrul Militar Zonal.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri