Vremea ar putea închide sezonul mai devreme

Data publicării:
spa

Soarele se ascunde în spatele norilor, iar sezonul de plajă pare să se fi încheiat. Așa că turiștii se rezumă doar la plimbări pe malul apei. Şi operatorii economici din turism au început să se resemneze.

Paul Marin, administrator plajă:  "Acum vara s-a terminat. Ne facem bagajul mic, bagajul mare și la revedere, la Sinaia! Am avut, am avut, tot felul de pescăruși, cormorani, dar turiști nu!"

Puţinii turiști care au venit în vacanţă, în extrasezon, încă speră într-o schimbare în bine a vremii. Steffan a ajuns pe litoralul românesc tocmai din Germania.

Steffan Pöller, turist german: "M-am întâlnit ( n.r. - în Germania ) cu nişte persoane care au fost aici și mi-au zis că merită să vin ( n.r.- pe litoralul românesc) Cum îți petreci timpul? Stau pe plajă și astept soarele."

Cum şansele de plajă sunt scăzute, o alternativă de relaxare pe litoral este o zi petrecută la spa. Pentru 130 de lei, oricine se poate bucura de un pachet complet de wellness, dar și acces nelimitat la sala de fitness.

Laura Mihai, reprezentat Centru Spa: "Clienții noștri pot beneficia de sauna, jacuzzi, duș emoțional, duș cervical. Noi avem și ritualuri corporale pe bază de ulei de argan, sau de ulei de migdale."

Pentru turiştii care nu-şi permit să petreacă ziua în lux, există varianta vizitei la Microrezervație. Zeci de specii de păsări exotice, dar și alte specii de animale rare îi încântă pe cei mici, dar și pe cei mari.

Prognoza meteo arată că cerul va rămâne parţial înnorat pe litoral, până spre sfârșitul săptămânii.

reporter: Paul Greavu
operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri