Zebrele, capcane pentru pietoni. Patru persoane au fost lovite de un şofer grăbit, pe bulevardul Mamaia

Data publicării:
politisti rutiera masuratori

 

Trecerea de pietoni din apropierea Spitalului Militar, înainte de ora 9. Patru pietoni se pregătesc să traverseze. Şoferul unui autobuz opreşte şi le acordă prioritate. Din spate, un şofer grăbit nu-i vede şi trece în viteză pe bulevard. Nu are timp să frâneze şi îi loveşte.

"Când am văzut scena așa, eu nu credeam, nu-mi credeam ochilor. Nu e adevărat, suntem în film, unde suntem? După impactul ală, mi-am aruncat ochii în stânga, cum a putut ăsta, prin fața lui, să facă așa ceva?", a declarat un martor.

Martorii au sunat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe ca să le acorde prim ajutor răniţilor şi apoi să-i transporte la spital.

Ionuț Cealera, directorul medical Serviciul de Ambulanță: "Victimele erau cu politraumatisme. Am deplasat la fața locului 4 ambulanțe, dintre care două cu medic. Una dintre victime era cu traumatism cranio-cerebral deschis, iar celelalte trei, de sex feminin, erau cu multiple politraumatisme."

Circulaţia în zonă a fost îngreunată timp de o oră până la finalizarea măsurătorilor.

Șoferul constănțean în vârstă de 44 de ani, responsabil pentru accident, s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru vătămarea corporală a celor patru victime. El va rămâne fără permis de conducere.

reporteri: Paul Greavu / Annabelle Borș
operatori: Alexandru Șerbănescu / Liviu Erimia

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri