Sari la conținut

A început Cupa României. Podari merge mai departe, Municipal a fost eliminată

Divizionara C, ACS Podari s-a calificat în faza a doua a Cupei României, după ce a trecut în runda inaugurală de Viitorul Cârcea cu scorul de 2-0. Golurile trupei conduse de Victor Naicu au fost marcate de Costinel Răduţ în minutele 40 şi 92.  

Podărenii au evoluat încă din minutul 13 cu un jucător mai puţin, Dreşcă, fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene. Tânărul tehnician al Podariului a trimis pe teren următoarea formulă, Purcea- Stoica, Dina, Dreșcă, Ciocioană- Bălmău, Crângoiu, Murgan, Răduț- Preda şi Dicu. Podărenii au intrat din nou în vacanţă până luni, urumând a-şi relua pregătirile pentru turul al doilea al cupei care va avea loc pe 30 iulie cu o echipă tot de liga a treia.

Într-o altă partidă, ACS Viitorul Municipal Craiova a fost eliminată din competiție de Flacăra Horezu, gruparea vâlceană impunându-se cu 2-0. Antrenorul oltenilor, Alin Gavrilă, a utilizat următorii jucători: Firulescu- Țucă, Istudor ('46, Năstase), Fruntelată, Flori- Mirescu ('61, Tudor), Țenovici, M. Popa, L. Scarlat- C. Scarlat, Varia. Craiovenii vor rămâne însă în cantonament la Vâlcea pentru o săptămână.