A venit Moş Nicolae la copiii din Oltenia

Data publicării:
061213 CADOURI

A fost seara lui Moş Nicolae. Cei mici şi-au lustruit ghetuţele şi l-au aşteptat cuminţi pe Moş. S-au pregătit din timp pentru prima seară magică din decembrie. Legenda spune că dacă au fost cuminţi, primesc daruri multe. Dacă nu, Moş Nicolae le va lăsa o nuia în ghete.

Anisa are 7 ani şi crede în magia sărbătorilor. Pentru a primi cadouri, îşi perie minuţios cizmuliţele. Ştie de la bunica ei că Moş Nicolae aduce daruri copiilor cuminţi. Seara în care vine Moşul este cea mai emoţionantă pentru ea. „Aştept să îmi aducă multe lucruri, dulciuri, fructe" , a spus Anisa.

Şi până să vină Moşul, Anisa merge la culcare. Adoarme cu gândul la cadouri. În noaptea de 5 spre 6 decembrie se spune că Moş Nicolae vine la geamuri şi vede copiii care dorm şi sunt cuminţi, lăsându-le în ghete dulciuri şi alte daruri, însă tot el este acela care îi pedepseste pe cei leneşi şi neascultători.

Anisa mărturiseşte că Moşul i-a ghicit şi în acest an dorinţele.

Anisa s-a bucurat mult de cadourile primite, aşa cum o fac copiii din lumea întreagă. Şi se gândeşte deja ce scrisoare să îi facă lui Moş Crăciun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri