Accident grav de circulaţie în Bălceşti, judeţul Vâlcea

Data publicării:
291013 accident valcea

Accident tragic astăzi, în oraşul Bălceşti din judeţul Vâlcea. Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi o alta a fost rănită, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă şi a intrat în zidul unei case. Şoferul şi soţia plecaseră să-şi conducă la aeroport mamele, care plecau la muncă în Spania.

Şoferul autoturismului a plecat de dimineaţă însoţit de soţie, mamă şi soacră spre Bucureşti cu maşina plină de bagaje. La nici un kilometru de casă, într-o succesiune de curbe în pantă, autoturismul s-a răsturnat şi a intrat cu putere într-un imobil aflat pe marginea drumului.

“A părăsit partea carosabilă intrând în rigola stângă. A lovit un cap de pod şi ulterior un imobil situat pe partea dreaptă a sensului său de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 42 de ani, soţia acestuia, 37 de ani, mama conducătorului auto, în vârstă de 67 de ani”, a spus Florian Ioniţă, şeful Servicului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Vecinii şi prietenii nu îşi explică cum a avut loc acest accident. Ei spun că şoferul era o persoană liniştită, care nu ar fi condus cu viteză.

“Ne miră faptul că s-a putut întâmpla aşa ceva, deoarece era un băiat care mergea cu viteză ponderată”, spune un vecin.

Lucrătorii unui magazin de piese auto din Bălcești știau că șoferul se pregătea de drum. El a cumpărat în ultimele zile de două ori lichid de frână.

Soacra conducătorului auto se află internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Poliţiştii de la rutieră spun că autoturismul implicat în accident va fi expertizat din punct de vedere tehnic, pentru a se vedea dacă prezenta defecţiuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri