Accident grav pe DN 65, la ieşirea din localitatea doljeană Pieleşti

Data publicării:
021013 ACCIDENT

Viteza şi ploaia fac victime în judeţul Dolj. După ce ieri o femeie a murit în urma unui accident rutier petrecut la intrare în Craiova, în acelaşi loc, astăzi, un bărbat a ajuns la spital, după ce şoferul unui tir a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Tirul s-a izbit violent de un autoturism. Şoferul acestuia este în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe DN 65, la ieşire din localitatea Pieleşti. Martorii spun că şoferul tirului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed.

La faţa locului nu existau urme de frânare, iar şoferul tirului a venit cu o altă variantă.

„A intrat la o jumătate de metru în faţa mea, un metru, a derapat, a intrat pe contrasens, a intrat în mine şi tirul s-a dus în partea aia. Acum, poliţia zice că sunt vinovat”, a spus şoferul.

Chiar dacă şoferul tirului a încercat să conducă poliţia pe o pistă greşită, anchetatorii au stabilit imediat cine este vinovat de producerea accidentului.

Conducătorul unui tir, pe fondul neadaptării vitezei în curbă şi pe fondul unui carosabil acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, în coliziune cu un autoturins Peugeot, care circula dinspre Balş către Craiova”, a spus Paul Boruz, inspector principal SPR Dolj.

În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost îngreunată. Mai bine de două ore, şoferii au circulat bară la bară. Şoferul tirului este anchetat de poliţişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri