Actualitatea în direct. Corespondenţii Digi24 Craiova au spus poveştile oamenilor din Oltenia  

Data publicării:
121113 CORESPONDENTI DIGI

Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea - reportajele şi emisiunile Digi24 Craiova ajung în casele dumneavoastră. Corespondenții noștri v-au arătat cum solidaritatea poate face minuni, cum în Mileniul al III-lea există oameni care nu au nicio sursă de apă şi cum mineritul a fost pentru o localitate gorjeană noroc şi blestem deopotrivă. Prin intermediul rețelei de fibră optică RCS-RDS, știrile noastre ajung la dumneavoastră la cea mai înaltă calitate a imaginii, clare, obiective, fără comentarii, complete și corecte.

Să ajungi primul, să transmiţi informaţia rapid, să informezi corect fapte şi date, nu opinii şi păreri prefabricate. Corespondenţii Digi24 Craiova v-au descris într-un an toate fețele comunității, cu bunele și relele ei.

În Mehedinți, la Cireșu se scrie de 20 de ani o poveste despre solidaritate, omenie și șansă la un viitor mai bun. Corespondenţii Digi24 Craiova au spus povestea copiilor nevoiași care merg la școală datorită unor oameni aflați la mii de kilometri distanță.

Corespondenţii Digi24 Craiova au mers și în comuna Tâmna, din Mehedinți, localitatea în care nu există nicio sursă de apă. Oamenii își cară apa în gospodării de la câțiva kilometri distanță. În același timp, însă, comuna înconjurată de păduri seculare are șase parcuri și o fântână arteziană.

V-am arătat cum într-unul dintre cele mai frumoase județe din țară, în Vâlcea, există un drum național de pământ. Drumul Naţional 7D. O uliţă se transformă, pe hârtie, în drum naţional.

Digi24 Craiova v-a spus povestea măririi și decăderii unui oraș. Scornicești, Olt, a fost o comună obișnuită până în anii '70, când localitatea natală a lui Nicolae Ceaușescu a cunoscut o dezvoltare uluitoare.

Corespondenţii Digi24 Craiova au mers şi în satul gorjean Seciuri, unde pământul este binecuvântare și blestem deopotrivă pentru oamenii de acolo. Acum două decenii, deschiderea unei mine de cărbune a adus bunăstare pentru localnici. În 2006, însă, pământul s-a năruit peste galeriile subterane. Aproape tot satul a rămas pe drumuri atunci.

Interesul dumneavoastră este motivația nostră, vă arătăm cum trecutul ne-a schimbat prezentul, pentru a ști cum să ne construim viitorul. Lucruri extraordinare, oameni speciali, fapte ieșite din comun, locuri deosebite. Digi24 Craiova e prezentă acolo unde se întâmplă știrile, pentru ca dumneavoastră să știți ce decizii se iau în numele dumneavoastră, cine e responsabil și cum să înțelegeți realitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri