Acuzaţii de malpraxis la Slatina

Data publicării:
SPITAL SLATINA

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean Slatina. O pacientă în vârstă de 37 de ani spune că un medic ginecolog i-a făcut o întrerupere de sarcină, deşi nu era însărcinată. Femeia a venit la spital cu dureri abdominale, iar doctorul ar fi confundat-o cu o altă pacientă.  

Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean Slatina. Femeia acuza dureri şi s-a prezentat la spital, unde a fost examinată de un ginecolog. Acesta a diagnosticat-o cu fibromatoză uterină şi a internat-o în spital. De aici povestea femeii seamănă cu un scenariu de film. A fost luată pe sus şi dusă în sala de operaţie, după ce medicul a confundat-o cu vecina de pat. La finalul intervenţiei, tânăra spune că a auzit o discuţie între medic şi asistente, în care acesta le menţiona să scrie în foaia de observaţie ca s-a făcut întrerupere de sarcină, deşi ea nu era însărcinată. După intervenţie, pacienta a fost externată, iar acasă s-a simţit foarte rău şi a apelat la un medic de la Spitalul Militar din Craiova.

Conducerea Spitalului Judeţean din Slatina a demarat o anchetă. Pacienta a anunţat că se va prezenta la Colegiul Medicilor, pentru a depune plângere împotriva medicului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri