Acuzaţii grave la adresa unor agenţi de pază din Craiova. Un copil susţine că ar fi fost bătut

Data publicării:
190314 acuzatii

Acuzatii grave la adresa agenţilor de pază de la mall-ul din Craiova. Un copil de 11 ani susţine că a fost bătut cu pumnii şi picioarele de bărbaţii care ar trebui să vegheze asupra siguranţei clienţilor care vin la cumpărături.

Ştefan Marinel povesteşte că a venit de dimineaţă, să se întâlnească cu cineva în parcarea hypermarketului. Spune că şi-a lăsat nepotul la maşină şi nu a lipsit mai mult de 5 minute. Când s-a întors însă, copilul nu mai era. L-a căutat în împrejurimi şi când a văzut că nu îl găseşte a apelat chiar la agenţii de pază despre care spune că l-ar fi bătut pe băiat.

L-a găsit într-un final.

„Am văzut copilul tocmai acolo, la ieşire din parcare, copilul stătea plângând”, a povestit Ştefan Marinel, bunicul copilului.

Băiatul de 11 ani i-ar fi povestit bunicului ce i s-a întâmplat.

„L-au prins între maşini acolo şi l-au întrebat ce caută. Copilul a răspuns: îl aştept pe bunicul. Ce bunic? Au început să îl ia la înjurături, au început să îi dea cu pumnul la coaste, l-au călcat pe picioare, l-au strivit. Unul în ţinea şi celălalt îi bătea”, a spus Ştefan Marinel, bunicul copilului.

Luaţi la întrebări de bunic, agenţii ar fi recunoscut în primă fază că l-au bătut pe copil.

Bărbatul a făcut deja o plângere la poliţie.

„Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Persoana în cauză a fost îndrumată spre Institutul de Medicină Legală, în vederea eliberării certificatului medico-legal, prin care să se ateste prezenţa sau necesitatea zilelor de îngrijiri medicale, pentru a se face încadrarea juridică”, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Conducerea firmei de pază a declarat că băiatul nu ar fi fost bătut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri