Sari la conținut

Acuzaţii grave la adresa unor agenţi de pază din Craiova. Un copil susţine că ar fi fost bătut

Acuzatii grave la adresa agenţilor de pază de la mall-ul din Craiova. Un copil de 11 ani susţine că a fost bătut cu pumnii şi picioarele de bărbaţii care ar trebui să vegheze asupra siguranţei clienţilor care vin la cumpărături.

Ştefan Marinel povesteşte că a venit de dimineaţă, să se întâlnească cu cineva în parcarea hypermarketului. Spune că şi-a lăsat nepotul la maşină şi nu a lipsit mai mult de 5 minute. Când s-a întors însă, copilul nu mai era. L-a căutat în împrejurimi şi când a văzut că nu îl găseşte a apelat chiar la agenţii de pază despre care spune că l-ar fi bătut pe băiat.

L-a găsit într-un final.

„Am văzut copilul tocmai acolo, la ieşire din parcare, copilul stătea plângând”, a povestit Ştefan Marinel, bunicul copilului.

Băiatul de 11 ani i-ar fi povestit bunicului ce i s-a întâmplat.

„L-au prins între maşini acolo şi l-au întrebat ce caută. Copilul a răspuns: îl aştept pe bunicul. Ce bunic? Au început să îl ia la înjurături, au început să îi dea cu pumnul la coaste, l-au călcat pe picioare, l-au strivit. Unul în ţinea şi celălalt îi bătea”, a spus Ştefan Marinel, bunicul copilului.

Luaţi la întrebări de bunic, agenţii ar fi recunoscut în primă fază că l-au bătut pe copil.

Bărbatul a făcut deja o plângere la poliţie.

„Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Persoana în cauză a fost îndrumată spre Institutul de Medicină Legală, în vederea eliberării certificatului medico-legal, prin care să se ateste prezenţa sau necesitatea zilelor de îngrijiri medicale, pentru a se face încadrarea juridică”, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Conducerea firmei de pază a declarat că băiatul nu ar fi fost bătut.