Adrian Mititelu junior, debut la FC Universitatea Craiova

Data publicării:
021213 DEBUT FC UNIV

Meciul dintre FC Universitatea şi Minerul Motru a fost plin de emoţii pentru întreaga familie Mititelu. Ultimele cinci minute din partidă au fost cele în care jucătorul Adrian Mititelu junior a debutat în fotbalul mare, la echipa sa de suflet.  

La doar 16 ani, Mititelu junior spune că a fost un moment special pentru el.

„Am avut ceva emoţii, dar, pe parcursul jocului le-am depăşit şi sunt foarte bucuros că am debutat astăzi. Sper să mai am ocazia să evoluez pentru Universitatea Craiova în sezonul viitor”, a spus Adrian Mititleu jr., jucător FC "U" Craiova.

Adrian Mititelu nu înţelege de ce o parte din public a vociferat la introducerea fiului său în teren. Patronul FCU spune că el ar fi fost primul care nu l-ar fi vrut în echipă, dacă nu ar fi văzut că se pregăteşte ca un profesionist.

„La câţi copii am promovat eu la Universitatea Craiova, chiar aşa, nu poate să joace şi un tânăr care îl cheamă Mititelu. Nu înţeleg, am promovat zeci şi eu zic că e un tânăr talentat, care poate să fie o soluţie pentru viitor, poate”, a declarat Adrian Mititelu, patron FC "U" Craiova.

Adrian Mititelu junior joacă pe postul de atacant şi l-a înlocuit în minutul 88 pe australianul Michael Baird, autorul celor două goluri în meciul cu Minerul Motru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri