Afaceri online cu obiecte sfinţite. Cu un click, credincioşii pot cumpăra icoane, mir sau candele

Data publicării:
210813 MAGAZIN ONLINE

Cumpărături sfinţite pe site-ul Mitropoliei Olteniei. Arhiepiscopia Craiovei a făcut o adevărată afacere din vânzarea de obiecte bisericeşti online. Cu un click, enoriaşii pot cumpăra de la candele şi mir până la icoane şi haine preoţeşti, toate sfinţite de preoţi.

Magazinul online al Mitropoliei Olteniei a fost deschis în urmă cu aproape doi ani şi este un adevărat succes. Aproape 2 milioane de oameni au accesat site-ul până acum, iar o bună parte au făcut şi cumpărături. Oferta este diversificată, atât pentru simpli credincioşi cât şi pentru preoţi.

“Cei care doresc să cumpere o carte, un CD şi alte produse de colportaj, de pildă, pot apela la magazinul online. Produsele se livrează prin poştă, preţul în statut de ramburs”, spune Ioniţă Apostolache, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei

Mitropolia nu a furnizat cifra de afaceri a site-ului de cumpărături online.

Produsele vândute pe site-ul Mitropoliei se găsesc şi în cele trei magazine pe care instituţia le are deschise în Craiova. Pentru mulţi, însă, cumpărăturile sunt mai comode din faţa calculatorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri