Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor, în Craiova. Sute de persoane au stat la coadă la ghişee

Data publicării:
180314 AGLOMERAT TAXE

Dacă vreţi să beneficiaţi de reducere la plata taxelor şi impozitelor locale, înarmaţi-vă cu răbdare. Asta în cazul în care mergeţi la unul dintre ghişeele instituţiei. Sute de persoane au stat astăzi la coadă, mare parte dintre ei, pensionari.

Nicolae Roşianu a venit la 12:00 să îşi plătească impozitele. A fost nevoit să aibă răbdare când a văzut pe bonul de ordine că în faţa lui aşteaptă la rând aproximativ 200 de persoane.

„Astăzi am luat pensia şi am venit ca să îmi plătesc datoriile, taxele, impozitele pentru că până pe 30 martie e o reducere de 10% şi la noi, la pensionari, 10% contează. Cu banii aştia, la casă şi la maşină, trăim o săptămână”, a spus Nicolae Roşianu, pensionar.

Alte sute de persoane au fost în aceeaşi situaţie. Şi-au dorit să beneficieze de reducerea de 10 % sau au avut de plătit alte taxe. Cu toţii au stat la cozi infernale.

Conducerea Direcţiei de Taxe şi Impozite îi îndeamnă pe craioveni să aleagă şi alte modalităţi de plată, mai ales că zilele trecute primăria a încheiat un parteneriat cu o instituţie bancară. Tot ce trebuie să faceţi este să va autentificaţi cu user-ul şi parola pe adresa de internet a instituţiei.

„Este o pagină special creată pentru contribuabili. Acolo pot să îşi vizualizeze patrimoniul, pot să îşi vizualizeze toate plăţile efectuate şi se listează acea înştiinţare de plată care are un cod de bară, jos, este o autentificare, cu acea înştiinţare listată, în luna curentă, luna efectuării plăţii, se prezintă la ghişeu”, a spus Elena Bonescu, director executiv Direcţia Taxe şi Impozite Craiova.

Conducerea Direcţiei de Taxe şi Impozite speră ca în perioada următoare, contribuabilii să aleagă şi plata la poştă sau la bancă, pentru a se evita aglomeraţia de la ghişeele instituţiei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri