Agresaţi în plină stradă, la Craiova

Data publicării:
190713 AGRESATI

Teroare într-un cartier din Craiova. Oamenii trăiesc cu spaină, după ce un vecin şi-a făcut un obicei din a-i ataca. Bărbatul a fost internat la psihiatrie, dar a fost mereu externat. Acum, victimele bărbatului se tem că nu vor scăpa niciodată de probleme.

Marilena Iounes este una dintre victimele bărbatului de 47 de ani. Femeia susţine că a fost atacată de acesta în plină zi, cu o şurubelniţă, chiar în spatele blocului în care locuieşte.

Femeia nu schimbase niciun cuvânt cu agresorul, ci doar ştia că vecinul său suferă de afecţiuni psihice. Înainte să o atace, în cartier au fost lipite bileţele cu mesaje împotriva arabilor. Coincidenţa face ca soţul femeii agresate să fie de origine din Siria.

Şi un alt vecin, Paul Stuparu a fost ameninţat, prin bileţele, de bărbat. La scurt timp, craioveanul s-a ales cu patru copci în cap, fiind urmărit şi lovit cu un obiect ascuţit.

Bărbatul a fost prins de poliţişti după câteva zile în zona în care locuieşte, pentru că în casa acestuia nu pot intra fără mandat.

Bărbatul are în acest moment două dosare penale pentru loviri şi un alt dosar pentru distrugere. A mai fost prins de poliţişti la începutul lunii iunie şi internat într-un spital pentru persoane cu afecţiuni psihice, însă doar pentru câteva zile.

Dosarele penale ale bărbatului nu au ajuns la Parchet, fiind încă în lucru la Secţia 4 de Poliţie din Craiova de aproape două luni. Aşa că vecinii se tem, în continuare, că ar putea fi atacaţi de bărbat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri