Amariei: Alexandra Gogoriţă şi-a dorit să plece 

Data publicării:
040214 AMARIEI

Carmen Amariei, antrenorul echipei de handbal SCM Craiova, a încercat să lămurească situaţia Alexandrei Andrei Gororiţă, jucătoare la care clubul oltean a renunţat la finalul săptămânii trecute.

Amariei spune că tânăra jucătoare şi-a dorit încă din luna septembrie a anului trecut rezilierea contractului scadent la finalul acestui an, pentru că era nemulţumită din cauza banilor. Gogoriţă a cerut în luna septembrie mărirea sumei, însă clubul nu i-a satisfăcut pretenţiile.

După ce la începutul sezonului au pierdut la masa verde meciul cu Zalău şi au fost penalizate cu un punct, acum oltencele sunt în situaţia de a lua trei puncte. După partida cu Jolidon Cluj, pierdută pe teren, la o diferenţă de 11 goluri, conducerea secţiei a depus o contestaţie împotriva ardelencelor, care se pare că au legitimat-o pe jucătoarea Simona Vintilă, deşi la acea dată Clujul avea interdicţie la transferuri.

Sâmbătă, de la ora 16:30, craiovencele joacă pe teren propriu, cu Dunărea Brăila. Meciul este unul capital pentru atingerea obiectivului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri