Amenzi pentru şoferii indisciplinaţi. Poliţiştii au verificat dacă maşinile sunt echipate pentru iarnă

Data publicării:
090215 control politie

Cauciucurile la control. Poliţiştii rutieri din Craiova au verificat astăzi dacă şoferii au maşinile echipate corespunzător pentru iarnă. Mulţi dintre cei opriţi în trafic au fost depistaţi cu autoturisme dotate doar parţial, fapt care nu i-a scutit de plata unor amenzi usturătoare.

Aşa au fost depistaţi în trafic numeroşi conducători auto. Aveau montate cauciucuri de iarnă doar pe roţile din faţă iar pe spate rulau cu cele de vară. Aşa că s-au ales cu amenzi usturătoare.

Poliţiştii nu au acceptat nicio scuză deşi mulţi conducători auto încercau să spună că doar 2 cauciucuri de iarnă pe roţile de tracţiune le sunt suficiente să nu derapeze.

Poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni în doar 30 de minute. Cei care aveau cauciucuri de iarnă au fost găsiţi cu alte nereguli, de la defecţiuni tehnice până la nepurtarea centurii de siguranţă.

Poliţia Rutieră va efectua în continuare razii pentru a verifica dacă şoferii au maşinile echipate pentru sezonul rece deoarece această obligaţie trebuie respectată şi în zilele în care nu ninge.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri